U bent hier: Home / Nieuws

Nieuws

Een overzicht van onze laatste nieuwigheden!

RSS-feed

Nieuwe verkoopsvoorwaarden

Nieuwe verkoopsvoorwaarden

Vanaf 1 september 2017 gaan volgende nieuwe verkoopsvoorwaarden van kracht. De huidige basiskortingen blijven bestaan. Deze kortingen worden jullie toegelicht door de vertegenwoordiger. Tevens voeren wij een hoeveelheidskorting in volgens factuurbedrag.

Nieuwe verkoopsvoorwaarden - Lees verder...

Plastic Dekeyser neemt Kreatiek en Zen Systems onder zijn vleugels

Plastic Dekeyser neemt Kreatiek en Zen Systems onder zijn vleugels

Voortaan kunt u voor zowel Kreatiek- als Zen Systems-ramen en deuren rechtstreeks bij Plastic Dekeyser terecht. Door het bijeenbrengen van de producten van Kreatiek en Zen Systems onder Plastic Dekeyser verzekeren wij u een vlottere service om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

Plastic Dekeyser neemt Kreatiek en Zen Systems onder zijn vleugels - Lees verder...

Nieuwe openingsuren voor een nog betere service!

Nieuwe openingsuren voor een nog betere service!

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij onze openingsuren afgestemd op u. Zo hebben we nu verschillende openingstijden voor showroom en magazijn. Bij de nieuwe openingsuren gaat de showroom bijvoorbeeld later open terwijl het magazijn vroeger opengaat, zodat u uw afhalingen rechtstreeks 's morgens vroeg kan ophalen.

Nieuwe openingsuren voor een nog betere service! - Lees verder...

Plastic Dekeyser verwelkomt CEO!

Plastic Dekeyser verwelkomt CEO!

Koen Ameye is aangesteld als CEO bij Plastic Dekeyser. De huidige zaakvoerders, die de dagelijkse leiding aan hem overlaten, blijven zeker nog aan boord om de continuïteit te verzekeren en de overdracht vlot te laten verlopen!

Plastic Dekeyser verwelkomt CEO! - Lees verder...

Uw tuin - het verlengde van uw woonkamer

Uw tuin - het verlengde van uw woonkamer

Genieten van de zon in uw tuin, op een mooi terras, afgeschermd van de buren, bloembakken in dezelfde stijl... Als toeleverancier van kunststofproducten bieden wij u een uitgebreid gamma tuinproducten aan.

Uw tuin - het verlengde van uw woonkamer - Lees verder...

Deelname Kilometerheffing

Deelname Kilometerheffing

Naar aanleiding van het invoeren van de kilometerheffing voor vrachtwagens, vanaf 1 april 2016, hebben wij gekozen om een vaste deelname aan te rekenen, per levering en dit gekoppeld aan de afstand van het af te leggen traject.

Deelname Kilometerheffing - Lees verder...

Polyclose 2016 - De nieuwigheden

Polyclose 2016 - De nieuwigheden

Op 14 - 16 januari kon u ons bezoeken op de beurs Polyclose, te Gent. Bedankt voor uw aanwezigheid. Om alle nieuwigheden van 2016 op een rijtje te zetten, geven wij een overzicht met het nodige beeldmateriaal.

Polyclose 2016 - De nieuwigheden - Lees verder...

Bezoek ons op Polyclose 2016!

Bezoek ons op Polyclose 2016!

Plastic Dekeyser nodigt u uit op stand 1160 op Polyclose 2016. Polyclose is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Wij hopen u te mogen verwelkomen en zullen u graag al onze nieuwigheden voorstellen en uw concrete vragen beantwoorden! Aarzel dus niet en bezoek ons op 14-15-16 januari op Polyclose stand 1160!

Bezoek ons op Polyclose 2016! - Lees verder...

Venstertabletten: voor elk wat wil(d)s!

Venstertabletten: voor elk wat wil(d)s!

Plastic Dekeyser biedt u een volledig gamma venstertabletten. Na de productiestop van de Kreaboard FWP wordt deze nog aangeboden tot einde voorraad. Tevens liquideren we de reststock Alfa & Omega binnenvensterbanken aan speciale voorwaarden. We hebben uiteraard een nieuw gamma voor u klaar staan!

Venstertabletten: voor elk wat wil(d)s! - Lees verder...

Uw dak winterklaar maken of (storm)schade herstellen?

Uw dak winterklaar maken of (storm)schade herstellen?

Wenst u uw dak winterklaar te maken, of bent u de laatste weken slachtoffer geworden van schade aan uw dak na een hevige storm en moeten er herstellingen gebeuren? Dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben een volledig gamma voor zowel platte als hellende daken.

Uw dak winterklaar maken of (storm)schade herstellen? - Lees verder...

NIEUW: Sluit uw luiken nu automatisch!

NIEUW: Sluit uw luiken nu automatisch!

Maak u geen zorgen bij slecht weer, u hoeft uw ramen niet meer te openen om uw functionele luiken te sluiten. Ook onbereikbare luiken (zoals aan een dakkapel) kunnen vanaf nu automatisch gesloten worden. Dit kan zowel in een schuifsysteem (met rails) op de muur geplaatst, of bij opendraaiende systemen, onzichtbaar gemonteerd in de muur.

NIEUW: Sluit uw luiken nu automatisch! - Lees verder...

Start to Renovate met Batibouwkorting!

Start to Renovate met Batibouwkorting!

Renoveren is één van dé thema's op Batibouw dit jaar. Dit heeft alles te maken met het feit dat steeds meer mensen renoveren boven nieuwbouw verkiezen. Renovatiepremies, verlaagde BTW-tarieven en meer gespreide renovatiekosten werken deze trend in de hand. Ook wij geven een bijkomend duwtje in de rug met een extra Batibouwkorting!

Start to Renovate met Batibouwkorting! - Lees verder...

Resysta: het betere hout!

Resysta: het betere hout!

Resysta is een nieuw materiaal en werd de laatste jaren ontwikkeld als alternatief voor hout. Het heeft als doel om alle voordelen van hout en kunststof te combineren. Vandaag wordt Resysta onder het motto - het betere hout - al gebruikt voor gevelbekleding, terrasplanken, tuinomheiningen... en in de toekomst zal het aantal toepassingen nog fors uitbreiden!

Resysta: het betere hout! - Lees verder...

Profiteer van onze grote winterschoonmaak met 20% EXTRA korting!

Profiteer van onze grote winterschoonmaak met 20% EXTRA korting!

Onze eindestock artikelen vliegen de deur uit. Wegens reorganisatie van onze magazijnen worden alle liquidaties tegen absolute bodemprijzen verkocht. Het betreft vensterbanken, dakramen, rolluikmotoren, gevelbekleding, koepels en nog veel meer... Wees er snel bij want OP = OP!

Profiteer van onze grote winterschoonmaak met 20% EXTRA korting! - Lees verder...

Stijgende transportkosten en hoe ze te vermijden

Stijgende transportkosten en hoe ze te vermijden

Reeds geruime tijd leveren we franco vanaf 500 euro en in de toekomst blijft dit ook zo. De stijgende personeels- en energiekosten van de laatste jaren dwingen ons echter om de transportkosten vanaf 01/11/2014 voor niet-franco leveringen te verhogen naar 40 euro (voor Frankrijk: 50 euro). Niettegenstaande deze stijging geven we u een aantal tips om deze transportkosten te vermijden!

Stijgende transportkosten en hoe ze te vermijden - Lees verder...

Levenslange garantie op glasbreuk door hagelschade!

Levenslange garantie op glasbreuk door hagelschade!

Extreme weersomstandigheden, het is iets wat we vroeger niet associeerden met onze contreien, maar de laatste tijd worden we er meer en meer mee geconfronteerd. Zo had je recent nog de hagelstorm in het pinksterweekend. Veel mensen leden aanzienlijke schade. Wijzelf werden overspoeld door de vele herstellingsaanvragen. Wist je dat sommige producten uit ons productgamma een levenslange garantie op glasbreuk door hagelschade aanbieden?

Levenslange garantie op glasbreuk door hagelschade! - Lees verder...

Op 9 juli komt de Tour de France langs!

Op 9 juli komt de Tour de France langs!

Op 9 juli 2014 heeft Ieper de eer om de Tour te verwelkomen als startplaats van rit 5. Ook bij ons komt de hele Tourkaravaan langs, waardoor wij die dag niet bereikbaar zijn voor klanten en leveranciers. Het volledige parcours wordt immers afgesloten voor alle verkeer. Desondanks de doortocht van de Tour doen wij onze uiterste best om u toch van dienst te zijn.

Op 9 juli komt de Tour de France langs! - Lees verder...

Geef uw woning extra cachet met sierluiken!

Geef uw woning extra cachet met sierluiken!

Sierluiken geven uw woning dat tikkeltje extra. Ze benadrukken het karakter van uw woning en zorgen ervoor dat alles één afgewerkt geheel vormt. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos: verschillende vullingen en kleuren, combinaties van meerdere luiken, recht of gebogen... Met onze eigen productie staan wij garant voor een mooie afwerking!

Geef uw woning extra cachet met sierluiken! - Lees verder...

Nieuwsbrief
Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden?
(Verplicht)