U bent hier: Home / Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Plastic Dekeyser... de kunststofreus van België

We begonnen klein maar groeiden in de loop der jaren uit tot een hoofdrolspeler in de wereld van kunststof, ondermeer door het gebruik van kwalitatieve kunststof materialen. Als fabrikant en groothandel leggen wij ons momenteel vooral toe op toelevering. Op zoek naar een plastic product? Wij kunnen u helpen.

De heer Robert Dekeyser startte in 1960 een handel in kunststofproducten. Het ging aanvankelijk om een eenmanszaak waar PE folie, kunststof golfplaten, dakgoten, PVC planchetten... verkocht werden.

Plastic Dekeyser bvba werd opgericht in 1975. Als handelsonderneming legt Plastic Dekeyser bvba zich hoofdzakelijk toe op de toelevering aan constructeurs van ramen en deuren, schrijnwerkers, koeltechniekers... Daarnaast levert de firma een volledig gamma EPDM dakbedekkingsfoliën, daktoebehoren en gevelbekledingen van een professionele kwaliteit voor gevel- en dakwerkers. Tenslotte fabriceren we ook rolluiken, sierluiken, voorzet- en opbouwrolluiken, poorten, zonwering... Van kunststof profielen tot kunststof dakbedekking: Plastic Dekeyser is de complete toeleverancier.

In 2007 werd een lakinstallatie aangeschaft om bepaalde producten te kunnen aanbieden in om het even welke kleur.

Onze fabriek en groothandel in kunststof zorgt voor een wekelijkse levering met eigen transport. Al onze klanten genieten dus van een kwaliteitsvolle en snelle service.

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over de toelevering van uw kunststof product.

Bij Plastic Dekeyser, uw specialist in kunststof producten, is klant koning...